Odbrojani dani Joviću, ali i Benzemi  Real sprema bombu

Izvor: B92, 24.Mar.2020, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbrojani dani Joviću, ali i Benzemi " Real sprema "bombu"

Španska Marka prenosi da je "kraljevski" klub kao glavnu metu u letnjem prelaznom roku odredio napadača Borusije Dortmund Erlinga Halanda.

Poznati list, dobro upućen u dešavanja u Real Madridu, objavio je na naslovnoj strani da je želja trenera Zinedina Zidana da prvi napadač bude norveški golgeter.

Navodi se da Haland u ugovoru sa bundesligašem ima otkupnu klauzulu od 70.000.000 evra, koju bi španski velikan iskoristio i doveo ga na Santjago Bernabeu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Njega od ranije povezuju sa dolaskom u Real, a sada je i to interesovanje intenzivirano.

"Kraljevi" su se ove sezone oslanjali uglavnom na Karima Benzemu kao prvu opciju u špicu, ali Zidan nije zadovoljan nastupima svog sunarodnika koji je postigao samo jedan gol u poslednjih sedam odigranih utakmica pre pauze.

Još manje je srećan igrama i ponašanjem Luke Jovića, koji je letos plaćen 60.000.0000 evra Ajntrahtu iz Frankurta i za očekivati je da srpski reprezentativac napusti prestonicu Španije na leto.

Kompletnu rekonstrukciju napada mogao bi da upotpuni i odlazak Marijana Dijasa, koji takođe nije zadovoljio kao rezervna opcija u napadu, uprkos golu koji je postigao u "El klasiku" protiv Barselone.

Kao što je poznato, sezona je trenutno prekinuta, a u momentu suspenzije takmičenja Real se na tabeli La lige nalazio dva boda iza Katalonaca, dok je u prvom meču osmine finala Lige šampiona poražen na svom stadionu od Mančester sitija (1:2).

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.