Izvor: Piplmetar.rs, 20.Maj.2023, 03:30

Odbio Mančester siti jer je „plastičan klub“, u Realu od juna?!

Autor: Aleksandar Obrenović

utorak 16.05.2023.

09:15

Izvor: Sportske.net


Real Madrid sprema reorganizaciju na sredini terena, radi to postepeno i sjajno, a Džud Belingem bi bio možda i najveće >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pojačanje. 
Ovaj 19-godišnjak će odmah po završetku sezone potpisati za Real Madrid, po svemu sudeći, iako čelnici Borusije negiraju da postoje bilo kakve ponude za ovog momka.
Pored Real Madrida, najrealnija opcija za ovog momka su bili Liverpul i Mančester siti, ali neće biti ništa od njegovog povratka u Englesku. 
Belingemovi agenti su odavno već obavestili čelnike Real Madrida da žele transfer u taj klub, a zanimljivo da je Patrik Berger, novinar iz Nemačke koji je izuzetno popularan, istakao da je Belingemova porodica žustro odbila Mančester siti iz razloga što se radi o „plastičnom klubu“. 
Uglavnom, jasno je da će njegov transfer u Real Madrid definitivno biti transfer leta, makar kada se radi o finansijskim detaljima jer će sigurno biti plaćen preko 100 miliona evra. 
U svim takmičenjima je ove sezone postigao 14 golova, dodao je i 7

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.