Odbijena i poslednja ponuda, Lacio odoleo, Sergej ostaje!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2019, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbijena i poslednja ponuda, Lacio odoleo, Sergej ostaje!

Kako se očekivalo u Lacio je stigla ponuda, no, bilo je jasno da će odbiti, jer je kasno za prodaju najboljeg igrača.

Nema više dileme, Sergej Milinković Savić ostaje u Laciju, predvodiće "Orlove" u "Derbiju dela Kapitale" za vikend protiv Rome.

Jer, Lacio je odoleo i poslednjoj ponudi. Kao što se očekivalo Inter je probao da dobije fantastično pojačanje u finišu prelaznog roka.

Ponuda je bila dobra, Galjardini koga Inzagi želi, dva mlada igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << plus 65 miliona evra.

Ali, Lotito se zahvalio, jednostavno i da je bilo više novca u pitanju, suviše je kasno da Lacio prodaje igrača oko koga se vrti tim, bio bi to preveliki rizik.

Još jedno leto je prošlo, Sergej nije otišao u veći klub, a uteha je novo povećanje ugovora, sada će zarađivati pola miliona evra više, plus bonuse, njegova plata bi mogla da bude oko 4 miliona po godini.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Real sračunao, 155 miliona u kešu, kako će ih potrošiti za 72 sata?

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2019, 09:30

Za Pogbu nije dovoljno, šta Zidan ima još od opcija. Perez je umeo u poslednjem trenutku da dovede igrača, samo sada je ovaj novac malo za one najveće zvezde...Kako piše "Marka" Real ima 155 miliona u kešu, to bi mogli da potroše u naredna tri dana. Problem je što nemaju na koga. Računaju sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.