Od omraženog do simbola kluba - Điđio veran Rosonerima!

Izvor: Sportske.net, 05.Mar.2019, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od omraženog do simbola kluba - Điđio veran "Rosonerima"!

Mladi Italijan uliva poverenje nastupima između stativa.

Dug put je prešao Đanluiđi Donaruma a tek mu je dvadeset leta.

Setimo se kako je pre samo dve godine odbijao i maltene ucenjivao svoj Milano za ostanak u gradu mode, navijači su mu tada i dali pogrdni nadimak "Dolaruma".

Međutim, kako sada deluje novi produžetak saradnje će biti puka formalnost sa klijentom Mino Rajole.

Italijan ima ugovor sa "Rosonerima" do kraja juna 2021. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tako da mu sledi povišica i produžetak saradnje.

Sport Mediaset piše da su čelnici Milana već duboko u pregovorima sa Rajolom i da će novi ugovor biti produžen do 2024. godine sa blagom povišicom - Donaruma trenutno prima zarađuje 6 miliona evra godišnje.

Dvadesetogodišnji golman je samo tri puta vadio loptu iz mreže na poslednjih 11 utakmica za Milan koji je preskočio gradskog rivala Inter i trenutno se nalaze na poziciji tri u Seriji A.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.