Od njih 30 samo jedan će poneti Zlatnu loptu!

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2017, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od njih 30 samo jedan će poneti "Zlatnu loptu"!

Saopšten i konačan spisak igrača nominovanih za prestižnu nagradu.

Nagrada za najboljeg fudbalera svet, koju "Frans Futbol" dodeljuje tradiocinalno od 1956. godine, minule godine završila je u rukama Kristijana Ronalda, po četvrti put.

I dalje najviše osvojenih "Zlatnih lopti" ima as Barselone Leo Mesi, koji je jednom više ovu nagradu osvojio od Portugalca, ali bi prema mnogima ove godine Kristijano Ronaldo mogao da se izjednači sa Argentincem.

Obojica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su naravno na užem spisku od 30 imena, ali je Portugalac minule sezone oborio nekoliko individualnih rekorda u LŠ, a pritom je i osvojio to takmičenje sa Realom, drugi put zaredom, dok je uspeo da podigne trofej i u Primeri, pa je zato prema mnogima glavni favorit za ovu nagradu.

Na spisku je naravno još 28 imena fudbalera koji su u svojim klubovima i reprezentacijama u sezoni za nama ostavili snažan utisak, a u nastavku pogledajte ko se sve našao na listi nominovanih za "Zlatnu loptu", za 2017. godinu.

The 30 nominees for the 2017 Ballon d'Or France Football ! #ballondor pic.twitter.com/TBRQwRvo4E

— France Football (@francefootball) 09. октобар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ibra se smejao Ronaldu, ali je Kristijano imao poslednju reč!

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2017, 09:47

Kakvu će sada averziju imati Šveđanin prema Portugalcu....Poznato je da Ibrahimović ne ceni puno Kristijana Ronalda, tačnije smatra da je Mesi mnogo bolji igrač, talentovaniji i da je Portugalac samo neverovatnom radnom etikom uspeo da nadoknadi to svoje odsustvo talenta...Na stranu što Ibra verovatno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.