Od ivice poraza do pobede protiv Hrvata na peterce

Izvor: Vesti-online.com, 12.Dec.2018, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od ivice poraza do pobede protiv Hrvata na peterce

U meču trećeg kola D grupe kvalifikacija za Svetsku ligu Srbija u Nišu slavila s 4:2 posle 7:7 (1:3, 3:2, 1:1, 2:1) u osnovnom delu.

Na peterce su bila uspešna sva četiri naša izvođača (Filipović, Prlainović, Jakšić, Mandić), a Mitrović je odbranio u prvoj seriji Jokoviću, dok je u drugoj Vukićević pogodio stativu.

U osnovnom delu Hrvatima je pobeda izmakla u poslednjoj sekundi kada je Mandić poravnao na 7:7. Pre toga gosti su imali priliku da definitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << reše pitanje pobednika pri vođstvu sa 6:5, ali je naš golman odbranio kazneni udarac Vukićeviću.

Srbija sledeći meč igra 19. februara protiv Rumunije kod kuće, a zatim ide na megdan Hrvatskoj 12. marta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.