Obrni, okreni, Juventus kupuje u Barseloni?

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2020, 18:16

Obrni, okreni, Juventus kupuje u Barseloni?

Deluje gotovo nemoguće da italijanski klub ovog leta ne pazari na Kamp Nou.

Donedavno Rakitić, od juče Artur, danas Serhi Roberto - Juventus i Barselona kao da čekaju pravi trenutak da naprave barem neki "dil".

Navodno, Artur Melo je poručio upravi Barselone da nema nameru da napusti klub, iako se spekulisalo da bi ga Katalonci prodali ako dođe unosna ponuda, a nije bila isključena ni trampa za Miralema Pjanića.

Ipak, dan kasnije, odnosno danas, pojavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se informacija da je Juventus zainteresovan za Serhija Roberta!

Katalonski Sport tvrdi da Juve odavno prati Roberta, koji može da igra na nekoliko pozicija i sigurno da bi umeo da se uklopi u Sarijev sistem. Roberto je u Barsi igrao na svim pozicijama, kao desni i levi bek, kod Setijena i kao treći štoper, zadnjeg i centralnog veznog, a Ernesto Valverde ga je neretko koristio i kao desnog veznog ili krilo...

Deluje da je Roberto kao četvrti kapiten nedodirljiv u timu Barselone, te da bi pre prodali Nelsona Semeda, ali ostaje da sačekamo leto i finiš sezone.

Ako na to dodamo da je Juventus ranije hteo i Ivana Rakitića, da se u jednom momentu pominjao čak i Osman Dembele, deluje kao da će Stara dama sigurno pazariti na Kamp Nou ovog leta...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nije Artur nego Serhi Robero? Pjanić opet u igri oko trampe

Izvor: MozzartSport.com, 25.Apr.2020

Mundo Deportivo piše – Artur Melo, Sport odgovara nije nego – Serhi Roberto. U igri su Barselona, Juventus i Miralem Pjanić. Kako piše ugledni katalonski sportski list Stara dama u svojim redovima želi desnog beka Barselone, a s obzirom na aktuelnu situaciju po pitanju finansija, transfer bi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.