Obrisi novog Juventusa - Rambo i zvanično! (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2019, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obrisi novog Juventusa - "Rambo" i zvanično! (foto)

Velški reprezentativac će imati veliku ulogu u veznom delu šampiona Italije.

Danas je dan Juventusa, Rabio je "ugrabljen" ispred velike konkurencije, videćemo da li će nastaviti dinastiju Francuza koji su ispisali uspešnu istoriju "Stare dame".

Do kraja dana se navijači nadaju i potvrdi da je Matjis de Liht i zvanično odbrano boje "Bjankonera", ali do tada smo imali još jedno zvanično predstavljanje.

Radi se o Aronu Remziju, Velšanin posle maltene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << deset godina napušta prvi tim Arsenala i seli se na Apenine u redove šampiona "Čizme". Dvadesetosmogodišnji vezni igrač je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Juventusom, stigao je kao besplatan igrač.

Od Velšanina se očekuje da bude jedan od glavnih motora na sredini terena.

Ufficiale ⚪️⚫️ @juventusfc #finoallafine pic.twitter.com/NXtsmAxT80

— Aaron Ramsey (@aaronramsey) 01. јул 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.