Obradovićev Monako utišao Tel Aviv i vratio brejk

Izvor: B92, 02.Maj.2023, 22:14

Obradovićev Monako utišao Tel Aviv i vratio brejk

Košarkaši Monaka, koje sa klupe predvodi Saša Obradović, pobedili su Makabi u Tel Avivu (83:78) i tako preokrenuli u četvrtfinalnoj seriji na 2-1.

Tim iz Kneževine je loše startovao okršaj sa "Ponosom Izraela", poražen je na svom parketu, ali je sa dve uzastopne pobede uspeo da priđe na korak od plasmana na Fajnal-for Evrolige.

Monako je od početka do kraja imao prednost na ovoj utakmici i na kraju uspeo da odbije nalet domaćih.

Na dvadesetak sekundi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pre kraja domaći su prišli na -4, ali je Monako sačuvao dva poseda prednosti i odneo pobedu, vrativši "brejk".

Najzaslužniji za trijumf su bili Džejms sa 21 poenom i četiri asistencije, Lojd je dodao 15, a Okobo 12 poena, uz pet asistencija.

Kod Makabija su se istakli Kolson sa 17 poena i četiri skoka, Boldvin je dodao 16, uz osam skokova i šest asistencija, dok je Lorenzo Braun ubacio 12.

Četvrti meč na programu je u četvrtak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.