Izvor: MozzartSport.com, 02.Maj.2021, 15:27

Obradović dobio presudu u sporu sa Zvezdom

Strategu će biti isplaćena primanja za dve godine, ne i bonus koji je tražio za Kup Radivoja Koraća u kojem nije vodio tim

Kako Mozzart sport saznaje Komora za rešavanje sporova pri Evroligi donela je presudu u korist Saše Obradovića u sporu sa Crvenom zvezdom, te će klub sa Malog Klemegdana morati da isplati primanja košarkaškom strategu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za aktuelnu i narednu godinu.

Podsetimo, Obradović je tužio je Crvenu zvezdu Komori za rešavanje sporova pri Evroligi, a zahtev legendarnog košarkaša i reprezentativca Jugoslavije bio je da mu bivši klub isplati kompletan ugovor za dve godine, plus bonus za Kup Radivoja Koraća.

Iako će crveno-beli biti dužni da isplate sva mesečna primanja treneru koji je smenjen krajem decembra, u tu sumu neće biti uračunati zahtevani bonusi za Kup Radivoja Koraća koji je Zvezda osvojila dva meseca nakon rastanka sa Obradovićem.

Bivši strateg Zvezde je na klupu crveno-belih seo letos i to pošto je lično platio obeštećenje Monaku da izađe iz ugovora. Tada je s njim potpisana dvogodišnja saradnja, uz opciju na još jednu sezonu. Kako rezultati u Evroligi nisu bili zadovoljavajući, Obradović je smenjen i na njegovo mesto vraćen je Dejan Radonjić.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUD PRESUDIO: Obradović je dobio spor protiv Zvezde!

Izvor: HotSport.rs, 02.Maj.2021

Saša Obradović je izgurao svoje! Srpski stručnjak Saša Obradović dobio je spor koji je vodio sa KK Crvenom zvezdom. Komora za rešavanje sporova pri Evroligi donela je odluku da mu Zvezda isplati primanja za ovu i narednu godinu, u kojoj je trebao da bude trener prema ugovoru koji su potpisali....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.