Obradović: Imamo mi tu još nekih problema

Izvor: B92, 09.Feb.2022, 23:49

Obradović: Imamo mi tu još nekih problema

Trener Partizana Željko Obradović bio je zadovoljan nakon pobede njegove ekipe protiv Andore 95:70.

Ipak, ističe da postoje neki aspekti u igri koji mogu biti bolji.

"Želim da čestitam ekipi što su bili koncentrisani i fokusirani. Imamo mi tu još nekih problema koje ćemo da objasnimo igračima. Najpre u odbrani, pa i u napadu kada je protok lopte u pitanju. Važno je istaći da je Andora bila limitirana na visokim pozicijama, što smo mi iskoristili. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Odnos skokova je bio važan. Kako god, bitna pobeda za nas. Imamo utakmicu kupa u koju ćemo ići sa najvećim ambiicjama", izjavio je Obradović.

Osvrnuo se i na sjajnu atmosferu u hali "Aleksandar Nikolić".

"Ne mogu da ne čujem i ne vidim. Fantastična podrška. Mislim da to nema nijedan klub. Moramo da pružimo ne maksimum nego više od toga", rekao je Obradović.

Zanimljiva scena je obeležila utakmicu pri kraju treće četvrtine. Jam Madar je pogodio trojku i krenuo da se raduje umesto da se postavi u odbrani što je naljutilo Obradovića.

"On je dete od 20 godina. To su stvari iskustva. Ja sam svestan da je radostan i da je odigrao dobru utakmicu i ta komunikacija između igrača i publike treba da postoji. Ali mora da igra, pa tek onda da se raduje. To iskusan igrač sebi ne bi dozvolio", rekao je kroz smeh Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NIJEDAN KLUB NEMA OVAKVE NAVIJAČE! Obradović: Moramo da pružimo više od maksimuma!

Izvor: Kurir, 10.Feb.2022, 00:26

Trener Partizana Željko Obradović bio je izuzetno zadovoljan nakon pobede njegove ekipe protiv Andore 95:70.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.