Obradović: Džejmsu sam zahvalan do kraja života

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 14:23

Obradović: Džejmsu sam zahvalan do kraja života

Srpski trener Saša Obradović već tri godine uspešno predvodi ekipu Monaka.

Nekadašnji trener Crven zvezde sa timom iz Kneževine je prošle sezone stigao do fajnal-fora gde je u polufinalu poražen od Olimpijakosa.

I sada je Monako u dobroj poziciji da ponovi ovakav uspeh, jer se trenutno nalazi na četvrtom mestu sa dobrim šansama da izbori plasman u plej-of.

Naravno da je jedan od najzaslužnijih za ovaj dobar rezultat ekipe Monaka, Majk Džejms o kome >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Obradović rekao sledeće.

"Evo već skoro tri godine smo zajedno. Nikad nije bio ni sa kim duže. Ja ću njemu, što sam mu i u par navrata rekao, biti zahvalan do kraja života, jer koliko god da si ti dobar trener i imaš viziju kako bi to trebalo da izgleda, bez pravih velikih igrača to je teško. Velika je istina da takvi ljudi prave razliku. Sa njima kad sastavljaš ekipu treba da vidiš ko s kim može. On je prioritet kao što su i Lojd i Okobo, koji nama prave razliku.", rekao je Obradović za RTRS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.