Obradović: CSKA je promenio tim, ali kvalitet je ostao isti

Izvor: B92, 16.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: CSKA je promenio tim, ali kvalitet je ostao isti

Košarkaši Fenerbahčea u osmom kolu Evrolige gostuju ekipi moskovskog CSKA.

Turski predstavnik ima loš start sezone u elitnom takmičenju, svega dve pobede u sedam utakmica i otuda je imperativ pobeda protiv Rusa koji imaju pet pobeda i dva poraza.

Trener Fenerbahčea smatra da je moskovski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klub, bez obzira na timske promene, smatra da CSKA i dalje igra odličnu košarku.

"Igramo protiv jednog od favorita za trofej ove sezone. Znamo da su osvojili poslednji pehar. Ove sezone imaju malo drugačiji tim, ali svesni smo da su i dalje na istom košarkaškom nivou kao prethodnih sezona. CSKA je izuzetno kvalitetan tim. Ipak, mi moramo da odigramo izuzetno koncentrisano i najbolje što je moguće u ovom trenutku", izjavio je Obradović.

Košarkaš Fenerbahčea Derik Vilijams svestan je težine zadatka.

"Znamo da je CSKA sjajan tim, očekuje nas veliki izazov na ovom gostovanju. CSKA ima odlične igrače, ali jedva čekamo da počne meč, želimo da izborimo prvu pobedu na strani. Kako sezona odmiče tako je snažniji i karakter celog tima. Proteklih nedelja smo bili u teškoj npoziciji. Dobili smo dva poslednja meča i želimo da nastavimo pobedničku seriju. Pobede na gostovanjima znače mnogo više", zaključio je Vilijams.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.