Izvor: MozzartSport.com, 01.Jul.2020, 18:33

Objavljeno, pa obrisano, ali - Lojd je Zvezdin!

Drugo pojačanje za crveno-bele

Prvo Lendri Noko na centarskoj poziciji, a za beka – Džordan Lojd! Crvena zvezda je zvanično objavila da je 193 centimetara visoki Amerikanac iz Čikaga drugo pojačanje beogradskog kluba da bi koji minut kasnije vest bila povučena sa sajta uz onu već standardnu: "Page not found".

To međutim ne bi trebalo ništa da promeni, jer se samo čekao kraj španske ACB lige kako bi Lojdov dolazak i bio ozvaničen. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Možda je drugi najbolji marketing tim Evrolige ovog puta malo požurio, ali čini se da je stvar završena. Samo koji sat ranije kasnije informaciju koju je inicijalno doneo portal Eurohoops potvrdio je i sajt Sportando. A kad dva specijalizovana košarkaška medija potvrde istu vest tu zaista ne bi smelo da bude problema.

Novi trener Saša Obradović tako će dobiti kombo-beka koji je prošle sezone u dresu Valensije u proseku ubacivao 11,1 poen po meču u Evroligi.

Kako se dalje navodi(lo) u tekstu na Zvezdinom sajtu, reč je o igraču koji je pohađao je dva koledža (Furman i Indijanapolis), a tokom prvih profesionalnih sezona, ostavio je veliki trag u razvojnoj G ligi igrajući za ekipe Fort Wayne Mad Ants i Toronto 905. Tokom nastupa u Kanadi odličnim igrama uvršten je u najbolju petorku G lige, a sa ekipom Toronto Reptorsa osvojio je i šampionski prsten.

U Evropi, osim vrlo zapažene sezone u izralskom Hapoel Eilatu, na sebe je skrenuo pažnju odličnom sezonom u Valensiji. Neke od najzapaženijih partija pružao je na nekim od najtežih terena u elitnom evropskom takmičenju – rekord sezone postigao je u Atini sa 27 poena i Madridu gde je zabeležio 21 koš.

Uskoro opširnije…

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.