OVO ZNAČI SAMO JEDNO: Kostić ne igra Superkup Evrope protiv Reala

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2022, 12:58

OVO ZNAČI SAMO JEDNO: Kostić ne igra Superkup Evrope protiv Reala

Transfer je već gotova stvar.

Ono što se nedeljama spekulisalo konačno će biti i potvrđeno, Filip Kostić će postati novi fudbaler Juventusa.

Srbin neće putovati sa još uvek aktuelnim saigračima iz Frankfurta na meč Superkupa Evrope protiv Real Madrida i to je jasan znak da sledi selidba u Torino, o čemu govori i nedavna izjava sportskog direktora Markusa Krešea.

- Filip se ponašao na uzoran način prošle sezone i odigrao je veliku ulogu u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osvajanju Lige Evrope. Uvek smo govorili da mu nećemo biti prepreka da napusti klub, ako stigne ponuda koja zadovoljava sve strane. Trenutno smo u obećavajućim pregovorima se jednim klubom (čitaj: Juventus) i to se bliži kraju. Imamo širok tim i puno poverenja u momke. Tako smo odlučili, uz zahtev njegovog budućeg kluba, da utakmicu protiv Real Madrida odigramo bez Filipa - kazao je Kreše.

Prema pisanju italijanskog novinara Đanluke Dimarcija transfer je vredan između 17.000.000 i 18.000.000 evra.

Kostić je prošle sezone bio jedna od glavnih snaga Nemaca na putu ka tronu u Ligi Evrope i pobede u finalu nad Rendžersom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.