OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Vraća se Slaviša Stojanović

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2022, 13:24

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Vraća se Slaviša Stojanović

Trenutno bez angažmana.

Fudbalski klub Napredak je sve bliži dovođenju nekadašnjeg stratega Crvene zvezde, Slaviše Stojanovića. Prvi korak čelnika Napretka po okončanju sezone biće pronalazak šefa stručnog štaba s obzirom na to da je prilikom postizanja dogovora sa Zoranom Milinkovićem predviđena saradnja samo do kraja sezone.

Milinković je uspeo da donese Kruševljanima plej-of, ali je duel sa Metalcem do sada jedini u kojem je Napredak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pod njegovom komandom osvojio bodove.

 Izvesno je da će rukovodstvo kluba već po završetku ovosezonskih oboveza, odnosno nakon gostovanja Čukaričkom u okviru poslednjeg kola, krenuti u rešavanje pitanja novog šefa struke.

Na radaru Napretka nalazi se Slaviša Stojanović, iskusni strateg trenutno bez angažmana- saznaje Mozzart sport.

 Trener koji je sa Crvenom zvezdom osvojio šampionsku krunu u sezoni 2013/14, bez angažmana je od maja 2021. godine i rastanka sa Levskim, a iz perspektive Kruševljana mogao bi da predstavlja aduta za iskorak s obzirom na to da su se od povratničke sezone 2016/17. pod Bagdalom takmičarske godine svodile na izbegavanje borbe za opstanak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.