OVO NIJE OBIČAN PREMIJERLIGAŠ: Stevanović ide u jedan od DVA NAJBOLJA ENGLESKA KLUBA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 19:26

OVO NIJE OBIČAN PREMIJERLIGAŠ: Stevanović ide u jedan od DVA NAJBOLJA ENGLESKA KLUBA?!

Kraj prelaznog roka se bliži.

Finiš je prelaznog roka u Evropi, očekuje se veliki broj transfera u naredna četiri dana, a jedan od igrača čiji se potpis očekuje je i talentovani krilni fudbaler Partizana Filip Stevanović.

Prošlog meseca je kao bomba odjeknula nezvanična vest da Mančester junajted želi da ga angažuje do kraja prelaznog roka, čak je i sam Stevanović pojedinim objavama na društvenim mrežama dodatno zaintrigirao javnost, što je izazvalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veliko interesovanje navijača engleskog velikana, koji su počeli pomno da prate sve aktuelnosti oko Partizanovog tinejdžera, iščekujući ozvaničenje transfera.

Međutim, ta priča je polako utihnula, a večeras se pojavila nova ''bombastična'' informacija, naravno opet nezvanična. Prema saznanjima ''Sportkluba'', Mančester siti je sada u igri za transfer Stevanovića  i ''otvorena je mogućnost'' da do kraja prelaznog roka saradnja bude ugovorena.

Pre samo tri dana Liverpul je savladao Arsenal u Premijer ligi sa 3:1, a večeras (20.45) ga ponovo dočekuje u Liga kupu Engleske. Kvota na keca je 2,05, iks je 3,50, a dvojka 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Arsenal.

Isti izvor podseća da je u proteklih par godina Mančeser siti kupovao talentovane igrače iz Srbije, od braće Ilić iz Crvene zvezde za oko pet miliona evra ''u paketu'', do napadača Čukaričkog Slobodana Tedića prošle zime za tri miliona evra.

Kad su mogli Zvezda i ''Čuka'', može li sada i Partizan da proda svog ''bisera'' u Mančester siti? Ali, crno-beli će imati mnogo veće finansijske zahteve.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.