OVO JOŠ NISMO DOŽIVELI: Mediji u Australiji su protiv turnira

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 12:26

OVO JOŠ NISMO DOŽIVELI: Mediji u Australiji su protiv turnira

Dušan će nastupati na ATP kupu.

Srpski teniser Dušan Lajović gostovao je u "Jutru" na televiziji Prva i otkrio kakva je trenutno situacija u Australiji, pogotovo sa igračima koji su u striktnom karantinu.

- Viktor Troicki je u karantinu jer je neko bio pozitivan u avionu u kojem su oni došli u Australiju. Teško je igrati neki turnir za desetak dana kada sediš 14 dana u sobi. Bez udaranja loptice, tačnije sparinga, nije isti osećaj za telo, od onog kada treniraš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u sobi. Nadam se da neće biti nekih povreda. Ovo još nismo doživeli. Mogu da zamislim kako će biti njima kad izađu iz sobe.

Najbolji svetski teniser Đoković je imao predloge kako da se pomogne igračima koji ne mogu da napuštraju sobe.

- Generalno su mediji bili protiv turnira ovde u Viktoriji zbog rizika koje nose putnici, a postoje Australijanci koji ne mogu da se vrate u zemlju. Šta god da se reklo, naišlo bi na nešto negativno u medijima. On je pokušao da se izbori za bolji tretman. To nisu bili zahtevi već molbe. Logično je da igrači sa vrha liste pomažu slabijim igračima. Nije on očekivao da će oni reći da to može, samo je pokušao. Oni su odlučili da odgovore negativno, ali su ipak pomogli na kraju - rekao je Dušan Lajović, koji će preAustralijan opena nastupati za Srbiju na ATP kupu.

Reprezentativno takmičenje počinje 1. februara i trajaće do 5. februara, a Srbija brani titulu osvojenu prošle godine i nastupaće u sastavu Novak Đoković, Dušan Lajović, Filip Krajinović i Nikola Ćaćić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris, sestra bliznakinja teniserke Eženi Bušar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.