OVO JE RAZLOG USPEŠNE SEZONE: Zvezdinih 26. za veliko slavlje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 14:37

OVO JE RAZLOG USPEŠNE SEZONE: Zvezdinih 26. za veliko slavlje!

Retko koja ekipa je uspela u ovome.

Crvena zvezda je u prethodnoj sezoni u svim takmičenjima postigla ukupno 82 gola, a o tome koliko je gotovo svaki igrač imao uticaj u tome, govori činjenica da je njih 26, koji su odigrali više od 90 minuta, uspelo da se upiše u strelce.

I dalje se u Laciju nadaju da Juventus nije nedostižan, i dalje u Rimu živi san o Skudetu posle 20 godina. A u Rim večeras (21.45) stiže Milan i kec je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Lacio - Milan.

Prvi strelac ekipe je El Fardu Ben - postigavši 14 golova. Prati ga Milan Pavkov sa devet pogodaka (sedam u prvenstvu i dva u kvalifikacijama za Ligu šampiona). Aleksa Vukanović je postigao gol manje, ali je za razliku od Bena i Pavkova, uspeo da se upiše u strelce u sva tri takmičenja - dakle, pogađao je i u Kupu Srbije. Veljko Simić, Antonio Tomane i Ričmond Boaći postigli su po šest pogodaka.

Zanimljiv je podatak da su i defanzivci bili golgeterski nastrojeni tokom sezone za nama. Po tri pogotka postigli su štoperi, Nemanja Milunović, Miloš Degenek i Srđan Babić i još jednom demonstrirali da su prekidi, jedno od važnijih oružja, za Crvenu zvezdu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danica Gajić, supruga Zvezdinog fudbalera Milana.

🌸 @dd_fashion_online

Објава коју дели Danica Gajić (@gajic_danica) дана 19. Дец 2019. у 3:47 PST

Honeymoon ! ❤🎆🌛

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Jun 3, 2018 at 10:09am PDT

#greece #crete #summer 🏖

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Jul 13, 2017 at 10:22am PDT

🏖

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Jan 12, 2017 at 12:09pm PST

🏊❄💑

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Dec 26, 2016 at 9:02am PST

👄

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Nov 18, 2016 at 11:12am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.