OVO JE NJENA GODINA: Lepa Jelena igra ČETVRTO finale u 2020.

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2020, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE NJENA GODINA: Lepa Jelena igra ČETVRTO finale u 2020.

Fenomenalan uspeh.

Ženski tenis dobija novu zvezda. To je lepa Ruskinja (od 2018. nastupa za Kazahstan) Elena Ribakina koja blista ove sezone. Posle dva dramatična taj-brejka uspela da pobedi Hrvaticu Petru Martić i za titulu u Dubaiju (16 časova) boriće se sa prvom nositeljkom i šampionkom iz 2015. Simonom Halep. Rumunka je do odlučujućeg meča stigal rutinskim trijumfom nad kvalifikantkinjom Dženifer Brejdi (6-2 6-0).

- Četvrto finale Jelene Ribakine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ovoj sezoni je uspeh za svaku pohvalu, i srećni smo što je to postigla upravo na našem turniru. Sa druge strane, Simona je dokazala da je jedan od najvećih boraca i radnica u ženskom tenisu, i poseduje izuzetan šampionski pedigre. Po svemu sudeći  očekuje nas potpuno neizvesno finale - najavljuje direktor turnira u Dubaiju Salah Tahlak.

Thank you @usopen for the experience💜 #untilnextyear🗽

Објава коју дели Lena Rybakina 🐠 (@lenarybakina) дана 2. Сеп 2019. у 9:56 PDT

Jelena je rođena 17. јуна 1999. godine u Moskvi. Sa pet je počela da trenira tenis, a 2016. je postala profesionalac. Tokom perioda od 2013. do 2018. Ribakina je predstavljala Rusija.  Zatim je promenila državljanstvo i sada nastupa za Kazahtsan. Ove godine igra sjajno. Igra svoj četvrto finale, ali izgubila je dva (Sankt Peterburg i Šenžen) uz trijumf u Hobartu (Australija) i trenunto je 19. na svetu.

Pogledajte rezultate

Pogledajte još slika Jelene Ribakine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.