OVO JE 100 ODSTO TAČNO: Anćeloti o transferu Mbapea u Real

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2023, 13:13

OVO JE 100 ODSTO TAČNO: Anćeloti o transferu Mbapea u Real

Italijan precizan.

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti rekao je da je prelazni rok za Madriđane završen i da neće biti novih pojačanja ekipe.

- Mogu da kažem da 100 odsto neće biti novih igrača. Prelazni rok je završen, tim je kompletiran - rekao je Anćeloti na konferenciji za medije i tako stavio tačku na glasine da će u finišu prelaznog roka Real kupiti Kilijana Embapea.

U tekućem prelaznom roku Real je doveo Džuda Belingema (103 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evra), Ardu Gulera (20), Frana Garsiju (5) i Hoselua (pozajmica), dok je Brahim Dijaz vraćen iz Milana sa pozajmice.

Klub su napustili Marko Asensio, Karim Benzema, Eden Azar, Marijano Dijaz, Hesus Valjeho i Antonio Blanko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.