OVO INTERESUJE SVE GROBARE: Znate li kojim igračima USKORO ističu ugovori? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2018, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO INTERESUJE SVE GROBARE: Znate li kojim igračima USKORO ističu ugovori? (FOTO)

Crno-beli razmišljaju o budućnosti.

Kako se bliži 2019. u Partizanu razmišljaju o igračkom kadru za sledeću sezonu. Leto, tačnije kraj juna sledeće godine, crno-belima će doneti velike glavobolje.

OZBILJAN PROBLEM: Povredila se ZVEZDA Bajerna (FOTO)

TRINKIJERI U SVOM STILU: Italijan ZNA šta treba menjati, ali i šta je nedostajalo Partizanu u Rusiji (FOTO)

MILENKOVIĆ JASAN: Optimizam pred duel Lige nacija (FOTO)

Naime, tada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ističu ugovori najiskusnijim fudbalerima Parnog valjka: legendarnom kapitenu Saši Iliću, Miroslavu Vulićeviću i Bojanu Ostojiću.

Odavno se šuška da bi proslavljeni vezista crno-belih mogao uskoro da sedne u funkcionersku fotelju, međutim, Sale je i sezonama unazad uvek bio za opciju "odigrati još jednu sezonu i pomoći mlađima"...

Vulićevića odavno nema u planovima stručnog štaba, ni kod Mirkovićevog prethodnika nije dobijao priliku kao standardni prvotimac, pa će na kraju po svoj prilici otići bez obeštećenja.

Isto je i sa Bojanom Ostojićem. Iako je letos imao ponudu sa Kipra, rukovodstvo Partizana ponudilo mu je sporazumni raskid saradnje, uz oproštaj dugova. Iskusni defanzivac nije želeo to da prihvati i izgubio mesto u timu. Zanimljivo da je pomenuti trio imao veliki doprinos u osvajanju titule u sezoni 2016/2017. kada je sa klupe komandovao Marko Nikolić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.