OVO ĆE BITI DOVOLJNO ZA POBEDU: Lazić samouveren pred Barselonu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2024, 18:22

"OVO ĆE BITI DOVOLJNO ZA POBEDU": Lazić samouveren pred Barselonu!

Pomenuo i Nikolu Kalinića...

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić samouveren je pred meč protiv Barselone u petak od 20.00 u Areni i očekuje pobedu svog tima. Lazić je apostrofirao podršku navijača kao bitan faktor za nastavak pobedničkog skora.

- Mi ćemo dati sve od sebe da završimo nedelju sa pozitivnim skorom, imamo iza sebe nekoliko dobrih utakmica i dobrih igara, probaćemo uz naše navijače i punu halu da ostvarimo drugu pobedu - rekao je Lazić i osvrnuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se na poslednju utakmicu.

- Jeste rešen u poslednjem minutu, ali smo tokom većeg dela jurili zaostatak, u drugom poluvremenu smo smanjili prednost i ušli u neizvesnu završnicu, koju su oni dobili. Ali dosta toga smo naučili i izvukli iz toga na prethodnim sastancima i sigurno da ćemo spremno izaći i probaćemo da smanjimo greške i prazan hod i da uz podršku navijača zaigramo jako i završimo sa pozitivnim skorom ovu nedelju - rekao je Lazić, koji ističe da su pobede nad Partizanom i Valensijom pomogle ekipi na polju samopouzdanja - istakao je Lazić i dodao:

- Naravno da su dobre, u dobrom smo ritmu, pored pobeda smo odigrali dobro, nastavićemo u tom ritmu i sutra i siguran sam da će to biti dovoljno za pobedu.

Na kraju je upitan i da li se čuo sa bivšim saigračem Nikolom Kalinićem.

- Nisam iskreno. Imao je i on utakmicu i ja sam imao neke obaveze, pa nismo stigli da se čujemo, ali možda ćemo večeras.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.