OTVARA KARTE: Tumbaković presekao uoči meča godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 18:57

OTVARA KARTE: Tumbaković presekao uoči meča godine

Orlovi na teškom ispitu.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković sutra će objaviti spisak igrača za duel protiv Norveške u baražu za plasman na EURO, kao i za mečeve Lige nacija protiv Mađarske i Turske.

Srbija će 8. oktobra gostovati u Oslu, tri dana kasnije dočekaće Mađarsku u Beogradu, dok je duel sa Turskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na programu 14. oktobra u Istanbulu.

Spisak će u četvrtak u 9.30 biti objavljen na sajtu i društvenim mrežama Fudbalskog saveza Srbije.

Omonija se, čini se, dosta provlačila u kvalifikacijama za Ligu šampiona i vreme je da strada - večeras (21.00) gostuje Olimpijakosu - kvota na keca je 1,35, a na kombinazziju 1&3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Olimpijakos - Omonija.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tumbaković objavio spisak za meč godine

Izvor: B92, 24.Sep.2020, 09:36

Selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković objavio je spisak igrača za oktobarsku akciju...Uskoro opširnije.

Nastavak na B92...

Tumbaković: Norveška nije presudna VIDEO

Izvor: B92, 24.Sep.2020

Selektor fudbalera Srbije Ljubiša Tumbaković govorio je o predstojećoj akciji u seriji od tri utakmice...Srbiju čeka mini ciklus u oktobru – meč godine protiv Norveške u polufinalnom plej-ofu za odlazak na EURO, kao i protiv Mađarske i Turske u Ligi nacija...On je objasnio da ne oseća ogroman...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.