OTKRIVENO: Evo ZAŠTO su Kinezi lako POBEDILI KORONU

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 09:47

OTKRIVENO: Evo ZAŠTO su Kinezi lako POBEDILI KORONU

Ozbiljan pristup.

Fudbaleri Partizana su 6. maja 2020, preventivno testirani na korona virus, dva dana pošto su nastavili s treninzima posle skoro dvomesečne pauze inicirane proglašenjem pandemije. Rezultati su došli i svi mogu da odahnu - nema pozitivnih.

Nošenje masaka je neobično  Srbiji, ali za igrača Partizan Bojana Matića to nije novost, jer je to okusio u Južnoj Koreji, gde je igrao

- U Seulu svaka zgrada ima ozvučenje, u stanu. Jadan dan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počne "nešto" da prča. Brže zovem Korejance da pitam šta se dešava. Kažu mi doći će smog iz Kine, grad će biti zagađen, nosite maske. Popoedne izađem napolje - svi sa zaštitnom opremom - rekao je Matić za Žurnal.

Kod nas ipak, svi se već ponašaju komotno.

- Nas kao da je sramota da nosimo maske i rukavice. Za razliku od nas u Aziji je discplina. Svaka im čast! Nije ni čudo što u Kini nije bilo previše mrtvih. Kad ima kažu, nema napolje, to se poštuje.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska klizačica Adelina Sotnjikova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.