OTKAZ PRED MUNDOBASKET: Veliki udarac za reprezentaciju Slovenije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 13:14

OTKAZ PRED MUNDOBASKET: Veliki udarac za reprezentaciju Slovenije!

Odluka nakon dugog razmišljanja...

Bivši slovenački košarkaš Radoslav Nesterović podneo je ostavku na mesto generalnog sekretara Košarkaškog saveza Slovenije (KZS).

Nesterović (47), bivši kapiten reprezentacije Slovenije, obavljao je funkciju generalnog sekretara KZS-a od novembra 2014. godine.

- Odluka da napustim mesto generalnog sekretara je bila veoma teška, ali doneta nakon dugog i pomnog razmišljanja - rekao je Nesterović, koji se zahvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svima u savezu, preneo je KZS.

Tokom košarkaške karijere nastupao je između ostalog za Partizan, Olimpiju, Virtus, Minesotu, San Antonio, Toronto, Indijanu i Olimpijakos.

Ova odluka dolazi uoči Svetskog prvenstva u Japanu, Indoneziji i na Filipinima, gde će Slovenija nastupati u Grupi F sa Zelenortskim ostrvima, Gruzijom i Venecuelom.

Prvu fazu Slovenija će igrati u Okinavi, a Svetsko prvenstvo se igra od 25. avgusta do 10. septembra.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.