OTIŠAO IZ ZVEZDE: Volters je EMOTIVNOM porukom ZAPALIO Instagram! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTIŠAO IZ ZVEZDE: Volters je EMOTIVNOM porukom ZAPALIO Instagram! (FOTO)

Zvezda osvojila triplu krunu.

Košarkaš Crvene zvezde Nejt Volters definitivno se razišao sa srpskim i regionalnim šampionom. Na Mali Kalemegdan stigao je krajem oktobra prošle godine, a prethodno se afirmisao u NBA, igrajući za Denver Nagetse, Milvoki Bakse i Nju Orleansom.

Ugovor je u međuvremenu istekao, pa se Amerikanac na emotivan način oprostio od Zvezde i Delija.

Thank you @crvenazvezdakk , teammates, and coaches for the memorable season!! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Also thanks to the fans for being the best fans in all of Europe and for playing in atmospheres that I will remember for the rest of my life.

A post shared by Nate Wolters (@nate_wolters6) on Jun 19, 2017 at 11:42am PDT

Bivši plejmejker Bešiktaša je na društvenoj mreži ostavio poruku, sledeće sadržine:

- Hvala Crvenoj zvezdi, saigračima i trenerima za sezonu za pamćenje! Takođe, hvala i navijačima što su najbolji u Evropi, što sam igrao u atmosferi koju ću pamtiti do kraja života - napisao je Volters na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.