OSaliven izgubio u drugom kolu Svetskog prvenstva u Šefildu

Izvor: Beta, 24.Apr.2021, 00:02

O'Saliven izgubio u drugom kolu Svetskog prvenstva u Šefildu

Šestostruki svetski šampion u snukeru Roni O'Saliven neće odbraniti titulu na Svetskom prvenstvu u Šefildu, pošto je večeras izgubio u drugom kolu od Entonija Mekgila sa 12:13.O'Saliven je dobro počeo meč, poveo je sa 4:1, ali je Mekgil uspeo da preokrene na 10:5. O'Saliven je posle toga osvojio šest uzastopnih frejmova i poveo sa 11:10.Mekgil je izjednačio, O'Saliven je ponovo poveo sa 12:11, ali je njegov protivnik izjednačio brejkom od 136 poena. U odlučujućem frejmu O'Saliven je dobro počeo, ali je napravio veliku grešku koju je iskoristio Mekgil, brejkom od 85 poena "počistio" je sto i plasirao se u četvrtfinale.Mekgil će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela svetskog prvaka iz 2015. godine Stjuarta Bingama i Džejmija Džonsa, koji je kroz kvalifikacije došao u glavni žreb. O'Saliven je ove godine na Krusiblu pokušavao da osvoji sedmu titulu svetskog šampiona i izjednači se sa rekorderom Stivenom Hendrijem.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIŠESTRUKI ŠAMPION OSTAO BEZ KRUNE: O'Saliven izgubio u drugom kolu Svetskog prvenstva u Šefildu

Izvor: Kurir, 24.Apr.2021

Šestostruki svetski šampion u snukeru Roni O'Saliven neće odbraniti titulu na Svetskom prvenstvu u Šefildu, pošto je večeras izgubio u drugom kolu od Entonija Mekgila sa 12:13.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.