OSVETA JE SPREMNA: Englezi žele da VRATE Hrvatima milo za drago iz Rusije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 08:11

OSVETA JE SPREMNA: Englezi žele da VRATE Hrvatima milo za drago iz Rusije!

Meč prvog kola.

U najzanimljivijem meču nedeljnog programa na Evropskom prvenstvu, snage će odmeriti Engleska i Hrvatska u grupi "D".

Sjajan fudbal nas čeka danas od 15.00 na Vembliju - u prvom kolu EP sastaju se Engleska i Hrvatska, prvi favorit protiv favorita iz senke i vicešampiona sveta. Kvota na Engleze je 1,80, na iks 3,45, a na dvojku 4,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Engleska - Hrvatska.

Glavni favoriti za osvajanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prva dva mesta, sastaju se samo tri godine posle najvećeg uspeha hrvatskog fudbala, kada su na putu do plasmana u finale Svetskog prvenstva u Rusiji, eliminisali Gordi Albion posle produžetaka (2:1, 1:1).

Istina, posle tog meča, sastajali su se Englezi i Hrvati još dva puta, u Ligi nacija, kada su se iz "kolevke fudbala" revanširali našim komšijama i posle 0:0 u Rijeci, savladali ih posle preokreta sa 2:1, golovima Lingarda i Kejna. Utešni pogodak za Hrvatsku, ujedno i vodeći u tom duelu, dao je Kramarić.

Danas sledi nova epizoda na Vembliju, u okršaju favorita iz senke i vicešampiona sveta. Ko bude slavio, za korak je bliži plasmanu u narednu fazu Šampionata Starog kontinenta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.