OŠTRICE SE NAOŠTRILE: Jokanović nastavio niz, PREGAŽEN i Hal!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021, 16:16

OŠTRICE SE NAOŠTRILE: Jokanović nastavio niz, PREGAŽEN i Hal!

Posle očajnog starta u Čempionšipu.

Fudbaleri Šefild junajteda nastavili su sa sjajnim rezultatim u Čempionšipu i savladali u gostima ekipu Hala rezultatom 3:1 (1:0).

Šampion Španije Atletiko još nema poraz u novoj sezoni, a danas (16.15) mu u goste dolazi Bilbao, koji takođe nije nijednom izgubio u prva četiri kola. Kvota na keca je 1,70, na iks 3,60, a na kombinazziju 1&0-2 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Bilbao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Bio je to peti meč u nizu bez poraza za izabranike Slaviše Jokanovića, iako se srpski stručnjak suočio sa ozbiljnim problemima i otkazom posle očajne serije na startu prvenstva otkako je preuzeo Oštrice.

Vođstvo gostima doneo je Bili Šarp u 17. minutu, da bi isti igrač promašio penal u samom finišu poluvremena, prethodno je Grivs nepropisno startovao u šesnaestercu i zaradio žuti karton.

To nije pokolebalo igrače Šefilda koji su u nastavku dodali gas i na krailima tandema Konor Hurihejn – Džon Igan došli do 9. boda u sezoni. Prvi je oba puta centrirao kod kornera iz kojih je Igan oba puta glavom zatresao mrežu Tigrova.

Čast Hala spasio je Kin Luis-Poter, koji je postigao gol na asistenciju Smita u 74. minutu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.