OSTAVKA JE NA STOLU: Nova smena trenera preti Superligašu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 00:12

OSTAVKA JE NA STOLU: Nova smena trenera preti Superligašu!

Bura u srpskom fudbalu...

Svi porazi u prolećnom delu sezone Superlige. Tri izgubljene utakmice bez datog gola. Neki bi rekli da je to dovoljno da kap prelije čašu. A njemu jeste. Kako saznaje MaxBet Sport trener Javora iz Ivanjice Radovan Ćurčić ponudio je ostavku upravi kluba!

Nekadašnji selektor Srbije nije vodio poslednji trening, a prema pojedinim informacijama iz Ivanjice ne želi ni da se vraća radnim obavezama.

Sa druge strane, uprava kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na čelu sa Dragomirom Lazovićem po svaku cenu želi da zadrži iskusnog stručnjaka i uverena je da će u tome da uspe. I da je ovo samo prolazno nezadovoljstvo kod Ćurčića izazvano lošim nastavkom sezone.

Ostaje da se vidi šta nosi dan, a šta noć u Ivanjici. Javor je u prolećnom delu šampionata poražen od Partizana (0:1), Radničkog iz Niša (1:0) i kragujevačkog Radničkog (0:3).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.