OSTAVIO LJUBAV IZ SREDNJOŠKOLSKIH DANA: Zvezda PSŽ-a u IZOLACIJI sa PRELEPOM plesačicom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2020, 19:39

OSTAVIO LJUBAV IZ SREDNJOŠKOLSKIH DANA: Zvezda PSŽ-a u IZOLACIJI sa PRELEPOM plesačicom (FOTO)

Nije mogao da joj odoli.

Nemački fudbaler i zvezda PSŽ- Julijan Draksler, nedavano je prekinuo vezu koja je trajala čitavu deceniju, ali u poslednjem trenututku je pronašao "sapantnicu" za vreme izolacije.

Julijan (26) je rođen u Gladbeku gde je odrastao i pohađao, osnovnu i srednju školu. Tamo je upoznao Lenu Stifel i u nju se zaljubio. Ipak, romansa je završena krajem 2019. posle čitave decenije. Tada je upoznao plesačicu Setani Taing sa kojom sada provodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vreme u izolaciji.

Day 16 with my better worse half 😁🧘🏽‍♀️💁🏽‍♀️ #hometeam #stayhome Who is your best quarantine partner ?

A post shared by Sethanie taing 🇫🇷🇰🇭 (@sethanietaing) on Mar 28, 2020 at 9:53am PDT

Pogledom na njihove slike jasno je da im čak i prija ovo vreme. Naravno, žele ovi da se ovo završi, ali ne bune se što provode mnogo vremena zajedno.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka odbojkašica Kajla Simons.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.