OSTAJE: Važan igrač produžio ugovor sa Interom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2022, 00:03

OSTAJE: Važan igrač produžio ugovor sa Interom (FOTO)

Ostaće u klubu još četiri sezone.

Potrajalo je dok su Inter i Marcelo Brozović našli zajednički jezik oko produžetka saradnje, ali su u tome konačno uspeli pa je hrvatski internacionalac potpisao novi ugovor po kojem će ostati u klubu još četiri godine.

Brozoviću je ugovor isticao na kraju sezone, a dve strane su dugo pregovarale što se tiče finansijskih uslova. Brozović je želeo platu od osam miliona evra godišnje, a na kraju je prošao sa ugovorom po >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojem će zarađivati šest miliona uz potencijalni dodatni milion koji može da ostvari kroz bonuse, odnosno dvostruko više nego do sada.

Official and confirmed. Contract extension completed for Marcelo Brozović with Inter on a four year deal for €6m per season net salary. 📑🇭🇷 #Inter

New deal until June 2026 signed weeks ago and now confirmed by Inter official statement. pic.twitter.com/MswpQXt72U

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 23, 2022

Član Intera Brozović je postao 2015. kada je stigao iz zagrebačkog Dinama. Do sada je za Neroazure odigrao 279 utakmica i postigao 25 golova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.