OSTAJE ILI ODLAZI? Pavkov progovorio o statusu u Zvezdi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTAJE ILI ODLAZI? Pavkov progovorio o statusu u Zvezdi (VIDEO)

Svi pričaju samo o njemu.

Crvena zvezda je napravila senzaciju u četvrtom kolu Lige šampiona savladavši Liverpul sa 2:0, a svi pričaju o glavnom junaku trijumfa Milanu Pavkovu. Visoki napadač stigao je na „Marakanu“ u januaru 2017. godine, nije se izborio za mesto u timu, pa je dva puta bio pozajmljivan niškom Radničkom.

Kada se letos činilo da će i treći put napustiti Ljutice Bogdana povreda Nikole Stojiljkovića mu je “produžila život” u crveno-belom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dresu. I iskoristio je šansu na najbolji način.

U Salcburgu je postao ljubimac navijača Crvene zvezde, a protiv Liverpula se upisao u knjigu besmrtnih asova najtrofejnijeg srpskog kluba. Pavkov je zapet kao puška da nastavi u istom ritmu, ali u januaru mu ističe dvogodišnji ugovor. Podatak dovoljan za strepnju navijača crveno-belih, koji su zahvaljujući Pavkovu zaboravili na povređenog Ričmonda Boaćija.

Posle utakmice sa Liverpulom na kojoj se proslavio, Pavkov je pričao i o statusu u Zvezdi.

- Pričalo se o novom ugovoru, ali još uvek nije zvanično ponuđen. Ako bude ponuđen, razmatraćeno – objasnio je Pavkov.

Sigurno je samo da je posle simultanke sa Liverpulom cena Pavkova neuporedivo veća nego što je bila na tržištu pre utorka. Milion evra je sada sitnica, Milan Pavkov vredi mnogo, mnogo više…

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.