OPTIMIZAM PRED POČETAK TURNIRA: Nadam se ODBRANI trona

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 15:46

OPTIMIZAM PRED POČETAK TURNIRA: Nadam se ODBRANI trona

ATP Kup počinje 1. februara.

Srpski teniser Dušan Lajović izajvio je da je teniska reprezentacija Srbije dobila tešku grupu na ATP Kupu u Melburnu.

Ekipa selektora Viktora Troickog, koja brani titulu u Melburnu, nastupiće u sastavu Novak Đoković, Dušan Lajović, Filip Krajinović i Nikola Ćaćić, a žrebom je odlučeno da će igrati u grupi A sa Nemačkom i Kanadom.

Da li posle Reala u Madridu može da padne i Barselona u Beogradu? Navijači Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se nadaju tome, a nema sumnje da bi crveno-beli trijumfom u večerašnjem (19.00) meču s Kataloncima značajno ublažili neke prethodne poraze u Evroligi. Kvota na keca u Pioniru je 3,50, dok je dvojka 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Barselona.

- Dosta teška grupa, ali većina ekipa ovde je jaka i čine ih top igrači tako da neće biti lak put. Nadam se da ćemo dobro startovati turnir, jer dolazimo na teren gde smo već dobro igrali u prošlosti, imali dobru energiju i atmosferu. Smatram da će ATP Kup biti dobro takmičenje, pre svega što svi dolazimo iz karantina i iz neke izolovanosti od spoljašnjeg sveta i svega toga, i mislim da je dobar turnir za početak sezone - rekao Lajović za Teniski savez Srbije.

ATP Kup ove godine igra se u Melburn od 1. do 5. februuara.

- Ovaj put domaćin je samo Melburn, ali ipak je to tlo Australije sa kojeg smo prošle godine otišli kao šampioni, nadamo se isto tako odličnoj atmosferi kao i 2020. Nadamo se da će uslovi dozovoljavati publiku u nekim procentima, a ako to tako bude onda sam siguran sam da će naša verna publika biti opet uz nas i da ćemo dobiti bar delić one atmosfere koju smo imali prošle godine, da ćemo na krilima naše publike ići do odbrane trona - objašnjava Lajović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris Bušar, sestra kanadske teniserke Eženi Bušar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.