Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2017, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPTIMIZAM NA ‘KROVU’: ‘Zmajevi’ spremni za Nišlije

Fudbaleri Voždovca u nedelju od 19 časova gostuju Radničkom u Nišu u drugom meču plej-ofa, odnosno, 32. kolu Superlige Srbije.

– Unapred se radujemo utakmici u Nišu – započeo je šef stručnog štaba Voždovca Ilija Stolica.
– Spremni smo i što se zdravstvenog biltena tiče svi su u pogonu. Ekipa je orna i osvežena i mislim da je ovo prava plej of utakmica u kojoj treba da pokažemo kako želimo da završimo prvenstvo – nastavio je Ilija Stolica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Svaki respekt za ekipu Radničkog, to je klub sa velikom tradicijom. Poštovanje svakako i za stručni štab i njihovog trenera kojeg izuzetno cenim. Igrački kadar je fenomenalan. Klub koji pretenduje takođe na Evropu i sve ljubitelje fudbala očekuje jedan zanimljiv i kvalitetan fudbal – završio je šef stručnog štaba Voždovca, Ilija Stolica.
Nemanja Nikolić je takođe spreman za meč.
– Igramo protiv ekipe koja ima slične ambicije kao i mi. Utakmica će biti podjednako teška za obe ekipe, bez obzira što se igra u Nišu. Mi imamo svoje ambicije i svoj plan. Znamo šta želimo da ostvarimo ove sezone. Pružićemo svoj maksimum i kao u svakoj utakmici idemo na tri boda. Znamo da Radnički ima dobrog trenera i pojedince na terenu, takođe i sličnu filozofiju igre i rada kao i mi. Analizirali smo ih dobro i ulazimo sa velikim respektom – izjavio je Nemanja Nikolić.
The post OPTIMIZAM NA ‘KROVU’: ‘Zmajevi’ spremni za Nišlije appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voždovac spreman za duel sa Radničkim iz Niša

Izvor: Beta OMS, 21.Apr.2017

Šef stručnog štaba Ilija Stolica je rekao da je radostan zbog predstojećeg duela sa Radničkim iz Niša dodajući da je njegova ekipa spremna i da nema povredjenih. "Spremni smo i što se zdravstvenog biltena tiče svi su u pogonu. Ekipa je orna i osvežena i mislim da je ovo prava plej of utakmica...

Nastavak na Beta OMS...

Voždovac poštuje Radnički, ali želi pobedu u Nišu

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2017

Trener Voždovca Ilija Stolica rekao je danas da su njegovi fudbaleri orni da protiv Radničkog igraju dobro i ostvare važnu pobedu u borbi za Evropu..."Unapred se radujemo utakmici u Nišu. Ekipa je orna i osvežena i mislim da je ovo prava plej-of utakmica u kojoj treba da pokažemo kako želimo da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.