OPET PUŠKARANJE: Pucano na brata vođe Alkatraza

Izvor: HotSport.rs, 04.Okt.2014, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPET PUŠKARANJE: Pucano na brata vođe Alkatraza

Nakon što je u maju ubijen jedan od vođa navijačke grupe Delije Velibor Dunjić usledilo je malo zatišje na toj sceni, da bi danas bilo nastavljeno pokušajem ubistva brata Aleksandra Vavića, vođe Alkatraza, jedne od podgrupa Grobara, navijača Partizana.

Kako saznaje Kurir na 23-godišnjeg Đura Vavića,od ranije poznatog organima reda, pucano je večeras oko 21.20 na Zvezdari iz automobila u pokretu. Vavić niti bilo ko drugi nije povređen, a jedina šteta napravljena >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je na automobilu kojim je upravljao.
Policijska istraga je u toku i tek kada se organi reda oglase zvaničnim saopštenjem biće oznati razlozi obračuna i da li oni imajzu ikakve veze sa navijačkim razmiricama.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

ENDESA: Bertans naštelovao ruku, sjajan u porazu od Barse


ABA LIGA: Tandem Mege u idealnoj petorci kola


REKORD PRIMERE: Klaudio Bravo nesavldan 630 minuta!




Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.