ON NAM JE SVE OBJASNIO: Brazilci ponovo pomenuli Srbiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022, 18:21

"ON NAM JE SVE OBJASNIO": Brazilci ponovo pomenuli Srbiju!

Jedan čovek je sve rešio...

Fudbalska reprezentacija Brazila, neumoljivo hita ka šestoj zvezdici na dresu, odnosno osvojanju Mundijala u Kataru. Pobedivši Južnu Koreju sa 4:1 plasirali su se u četvrtfinale gde ih očekuje duel sa vicešampionom sveta, selekcijom Hrvatske. Tim povodom, na konferenciju za mediju izašao je selektor "karioka", Adenor Leonardo, poznatiji kao Tite.

Moćni "Selesao" je u prvom kolu savladao reprezetanciju Srbije sa 2:0, da bi u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slomio otpor Švajcaraca (1:0) i tako obezbedili plasman u nokaut fazu.

Sada im sledi okršaj sa još jednom balkanskom reprezentacijom, onom koja je u Rusiji stigla do velikog finala. Međutim, na pitanje o rivalu, odgovarao je pomoćnik selektora Brazila, Kleber Ksavijer.

- Imali smo istog skauta za Srbiju i Hrvatsku. On nam je objasnio da su jako iskusni, imaju neke igrače starije od 30 godina, ali s puno utakmica, to moramo da cenimo. Želimo što pre da damo gol da bismo mogli kasnije da se osećamo komfornije. Iako, nije bitno kad ćemo zatresti mrežu u prvom ili drugom poluvremenu. Hrvatska ima jako dobar vezni red, tehnički i na svaku drugi način. Selektor mi kaže da ne odajem našu strategiju, mi imamo svoj modus operandi nezavisno kakav je rival - dodao je Ksavijer, pomoćnik selektora Titea.

Meč Brazil - Hrvatska, na programu je ovog petka (09.12) od 16. časova, na "Edžukejšn siti stadionu".

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.