ON IMA PLAN: Ideja postoji, ne vidim razlog da ne zaigram!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 08:42

ON IMA PLAN: Ideja postoji, ne vidim razlog da ne zaigram!

Čovek je neuništiv.

Argentinski košarkaš Luis Skola nastupaće na Olimpijskim igrama 2021. godine u Japanu, tačnije Tokiju. Krilni centar će naredne godine napuniti 41. godinu, ali  i dalje igra na zavidnom nivou.

- Iskreno, moja ideja je oduvek bila da igram u Tokiju i jako bih voleo to da učinim. Godine su samo broj, sa mojim telom je sve u redu. Nemam nijedan razlog da ne zaigram - izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Luis Skola.

Luis Scola, el capitán de la Selección Argentina de básquet, deslizó que podría estar en los Juegos Olímpicos de Tokio.https://t.co/vWok1LFd2u

— ESPN Argentina (@ESPNArgentina) May 11, 2020

Argentinac je karijeru počeo davne 1995. godine i posle dve i po decenije na parketu, i dalje pronalazi motivaciju. U karijeri je promenio mnoštvo klubova, od NBA franšiza, kineskih klubova ali i Evroligaša. Trenutno nastupa za Olimpiju iz Milana.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nenadmašivi sedoglavi Skola, igraće i na OI!

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2020

Ni koronavirus mu ništa ne može...Sledeće godine će imati 41 godinu, ali ga to neće sprečiti da igra košarku na Olimpijskim igrama i to za Argentinu...Luis Skola je neprevaziđen u svojoj zemlji, činio je čuda na Mundobasketu prošle godine, a ni 2021. mu nije daleko, tačnije, ni koronavirus...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.