OKRŠAJ NA OLD TRAFORDU: Lisice spremile osvetu Đavolima

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 09:42

OKRŠAJ NA OLD TRAFORDU: Lisice spremile osvetu Đavolima

Dobro pamte zbog koga nisu uspeli da se plasiraju u LŠ.

U utorak je na programu 36. kolo engleske Premijer lige u kome je svakako jedan od zanimljivijih duela meč između Mančester junajteda i Lester sitija.

Crveni đavoli uspeli su da ponovo izbore plasman u Ligu šampiona, a ne treba zaboraviti ni da su izabranici Ole Gunara Solskjera došli do plasmana u finale Liga Evrope, gde su objektivno favoriti protiv Viljareala.

U prošlom kolu Premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lige Junajted je odigrao sjajan meč na gostovanju kod Aston Vile u kom su posle preokreta slavili sa 1:3.

Mančester Junajted je obezbedio Ligu šampiona, a Lester je porazom kod kuće od Njukasla zakomplikovao sebi situaciju, pa mu je večerašnje (19.00) gostovanje na Old Trafordu vrlo važno. Kvota na Junajted je 2,50, na Lester 2,90, na iks 3,25, dok je kvota na GG3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Lester.

Inače, kada su u pitanju mećevi na domaćem terenu, do sada je Junajted odigrao šesnaest susreta na svom terenu na kojima je ostvario devet trijumfa, tri remija i četiri poraza, uz podatak da su “đavoli” na poslednja četiri meča na svom terenu ostvarili isto toliko trijumfa, pa je sigurno da zbog toga u jednom izuzetno lepom raspoloženju dočekuju Lester koji nema prava na kiks.

Pamtimo svi da je prošle sezone plasman u Ligu šampiona izmakao Lesteru u poslednjem kolu kada su doživeli poraz upravo od Mančester Junajteda.

Ovoga puta se popularne Lisice nalaze u dosta boljoj situaciji ali bi ponovo sebe uvukli u velike probleme ukoliko bi doživeli poraz na gostovanju kod Junajteda.

Naime, u ovom trenutku se izabranici Brendana Rodžersa nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na petoplasirani Vest Hem, ali i šest bodova više od aktuelnog šampiona Liverpula koji se nalazi na šestom mestu na tabeli, ali ima i meč manje.

Kada je Lester u pitanju, oni u poslednje vreme ne igraju baš najbolje, a to se nekako verovatno najbolje videlo u prošlom kolu kada je ova ekipa doživela poraz na svom terenu, i to mimo svih očekivanja, pošto je Njukasl slavio sa 4:2.

Kada su u pitanju gostovanja, do sada je Lester odigrao sedamnaest mečeva na gostovanjima i mora se priznati da su jedni od najboljih gostujućih ekipa u Premijer ligi, pošto su u tom periodu ostvarili čak deset trijumfa, pet remija i samo dva poraza.

U prvom delu sezone Lester i Mančester Junajted su odigrali jedan sjajan meč na "King Pauer stadionu", a taj duel je završen nerešenim rezultatom, pošto je na kraju bilo 2:2.

BONUS GELERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Borges, devojka Ezekijela Lavecija
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona,   Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraljevi preokreta u lovu na Lisice

Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2021

Mančester Junajted na premijeri 36. runde Premijer lige dočekuje Lester..Crveni đavoli su usred paklenog rasporeda. U samo pet dana odigraće ukupno tri meča, pa je izvesno da će trener Ole Gunar Solskjer morati da kombinuje sastav već za večerašnji dvoboj sa Lesterom u sklopu premijere 36. runde...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.