OI: Nemci za desetku, ispao šampion

Izvor: N1 televizija, 10.Avg.2016, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OI: Nemci za desetku, ispao šampion

Sve je poznato i u Grupi C olimpijskog turnira u fudbalu. U četvrtfinale plasirale su se Južna Koreja i Nemačka, dok je aktuelni šampion Meksiko eliminisan, kao i debitant Fidži

Južna Koreja je minimalnim rezultatom savladala Meksiko golom Kvon Čeng Huna u 77. minutu. Taj rezultat je iskoristila Nemačka, kojoj je bila dovoljna minimalna pobeda nad Fidžijem pa da pretekne Meksiko.

Ipak, Nemci se nisu zadovoljili time, već su debitantu dali čak 10 golova. Nils >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Petersen je postigao čak pet golova, a Maks Mejer je takođe postigao het-trik. Ostala dva gola delo su Seža Nabrija. Fidži nije ozbiljnije ugrozio gol Nemaca, ali mu ostaje uteha da je zatresao mrežu protiv Meksika u prethodnom kolu.

Južna Koreja će se u četvrtfinalu sastati sa Hondurasom, koji je remijem eliminisao Argentinu, dok će Nemačka igrati protiv Portugalije.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.