OHRABRIO SE Mihajlović: Milan može da pobedi svakog

Izvor: Blic, 29.Nov.2015, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OHRABRIO SE Mihajlović: Milan može da pobedi svakog

Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović, rekao je da ukoliko njegov tim na svakoj utakmicu bude igrao kao na jučerašnjoj protiv Sampdorije (4:1), neće brinuti za konačan ishod.

Milan je juče kao domaćin savladao Sampdoriju golovima Bonaventure i Adrijana, dok je dvostruki strelac bio Mbaje Nijang.

"Srećan sam i prezadovoljan partijom svog tima. Možda je utisak pokvario gol koji smo primili na kraju, ali ako budemo uvek igrali ovako možemo da pobedimo svakoga. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Promenili smo sistem igre i sada igramo napadački. Cilj je da pobedimo sve utakmice do pauze, a uveren sam da ćemo bolje igrati u drugom delu sezone, pogotovo kada ugostimo velike timove na našem terenu", rekao je Mihajlović.

Milan trenutno zauzima peto mesto u Seriji A sa 23 osvojena boda, sedam manje od gradskog rivala Intera, koji zauzima prvo mesto u šampionatu

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MIHAJLOVIĆ: Milan može da pobedi svakog!

Izvor: Kurir, 29.Nov.2015

Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović, rekao je da ukoliko njegov tim na svakoj utakmicu bude igrao kao na jučerašnjoj protiv Sampdorije (4:1), neće brinuti za konačan ishod...Milan je juče kao domaćin savladao Sampdoriju golovima Bonaventure i Adrijana, dok je dvostruki strelac bio Mbaje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.