OHI JASAN: Real ima Benzemu, PSŽ Mesija, a Zvezda - Kataija (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022, 15:06

OHI JASAN: Real ima Benzemu, PSŽ Mesija, a Zvezda - Kataija (VIDEO)

Briljantna partija Zvezdine "desetke" u finalu Kupa Srbije.Aleksandar Katai

Posle Dragana Stojkovića Piksija i Dejana Savićevića Crvena zvezda nije imala “desetku” kao što je Aleksandar Katai.

Vic, nemirni govor tela, hladnokrvna realizacija. Pa ringišil vozi drugi, treći krug… Dok god je potrebno crveno-belima.

Pogoci koje je Katai postigao u finalu Kupa Srbije protiv Partizana samo su nagrada za prirodni dar nepredvidivog driblera kojeg su zdravstveni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << problemi omeli da sipa još jači otrov ka nedrima rivala. Ostao je bez statusa reprezentativca posle prinudne pauze, iako je i kasnije zaslužio da bude barem na širem spisku selektora Dragana Stojkovića, ako su već glavne uloge sa pravom podeljene drugima.

Da je Katai nesumnjivi autoritet među saigračima i da mu ekipa veruje govore i reči norveškog napadača Ohija koji se oglasio na Instagramu po osvajanju “duple krune”.

– Real ima Benzemu, PSŽ Mesija, Junajted Ronalda, ali Crvena zvezda ima “El Magika” Kataija – napisao je Ohi uz priloženi snimak iz svlačionice na kojem Katai u trenucima slavlja glavom u šali "cepa" karton piva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.