OGLASIO SE VLASNIK FINIKSA: Kazna za bilo koga bi bila pogrešna

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 18:17

OGLASIO SE VLASNIK FINIKSA: Kazna za bilo koga bi bila pogrešna

Met Išbija u centru pažnje posle događaja sa Nikolom Jokićem.

Pobeda Finiks Sansa u četvrtom meču polufinalne serije Zapadne konferencije protiv Denver Nagetsa ostala je pomalo u senci događaja iz prvog poluvremena kada je Nikola Jokić iz ruku vlasnika Sansa Meta Išbije otrgao loptu i odgurnuo ga, posle čega je dobio tehničku grešku.

Posle meča je Jokić istakao da je navijač stavio ruku na njega, a potvrdio je i da je znao o kome se radi. Dok se spekuliše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja bi eventualna kazna mogla da bude dodeljene Jokiću i hoće li biti kažnjen vlasnik Sansa, upravo se Išbija oglasio na tviteru.

Great win for the Suns last night in an amazing series so far!

That should be and is the only story. Suspending or fining anyone over last nights incident would not be right. I have alot of respect for Jokic and don’t want to see anything like that. Excited for game 5! Go Suns!

— Mat Ishbia (@Mishbia15) May 8, 2023

 - Sjajna pobeda za Sanse prošle noći u seriji koja je do sada fantastična. To bi trebalo da bude jedina priča. Suspenzija ili kazna za bilo koga zbog incidenta koji se dogodio ne bi bila ispravna. Izuzezno poštujem Jokića i ne želim da vidim ništa slično. Uzbuđeni smo zbog pete utakmice. Napred Sansi - istakao je Išbija

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.