OGLASIO SE NEKADAŠNJI ZVEZDIN STRANAC: Maltretirali su me na Marakani (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2018, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE NEKADAŠNJI ZVEZDIN STRANAC: Maltretirali su me na Marakani (FOTO)

Dao je intervju za britanske medije.

Pravo niotkuda, jedan od živopisnijih likova koji su kročili na Marakanu Džošua Parker dao je intervju za britanske medije, u kom je istakao da su ga u Crvenoj zvezdi maltretirali! Nije se napadač iz Antigve i Barbude proslavio po profesionalnom ponašanju, a pamti se momenat kada je tvrdio da mu je preminula baka. Nije dobio dozvolu da napusti klub, ali je otišao iz Srbije u Englesku, a da niko nije znao gde je, pa je suspendovan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Navijači su mu zviždali, a plate su kasnile.

UBIĆEMO TI PORODICU: Balije prete bivšem igraču Zvezde zbog četničkog vojvode! Srbin prolazi kroz pakao

UZ NJEGA GODINAMA: Supruga Saše Ilića je najveća tajna njegove dugovečnosti, a ONA izgleda OVAKO (FOTO)

On je od tog momenta sklonjen iz tima i našao se u nemilosti čelnika i navijača.

- Stvarno tada nisam želeo da dodirnem loptu - počeo je priču Parker i onda rekao da su od tog momenta počeli da odbijaju da mu isplaćuju zaradu.

- Rekli su mi - imaš ti dovoljno novca. Bilo je momaka u klubu koji su morali da se pozajmljuju od svojih porodica.

Posle šest meseci pozajmice u Aberdinu, Parker se vratio u Beograd u januaru 2016. godine i tražio odštetu.Usledio je odgovor.

- Mi to ne radimo, nateraćemo te da patiš - tvrdi Parker da mu je tada rečeno na Marakani i tada su prema njegovim rečima počele njegove muke.

Zabranjeno mu je da trenira sa ostatkom ekipe, nije mu dozvoljen rad sa loptom, tri meseca je proveo u teretani, nije imao novca da priušti stan, pa je živeo u hotelu iz komunističke ere, nije imao interneta i televizora, a zabranjen mu je i kontakt sa saigračima.

-  Kad vam neko oduzme prostu stvar kao što je razgovor, a kamoli ono što ste radili od svoje šeste godine, onda vam ruši ceo život. Osećao sam da ću poludeti, ali moja majka mi je rekla - ako odeš onda su oni pobedili i vratićeš se bez ičega - rekao je Parker u intervjuu.

📸 Happy Birthday to #Gills striker Josh Parker who turns 28 today! 🎈 pic.twitter.com/uC2pD2ImTZ

— Gillingham FC (@TheGillsFC) December 1, 2018

Prema njegovim rečima, posle pritiska FSS-a, njemu je dozvoljeno da trenira, ali su mu namerno gasili reflektore, pa je on trčao u mraku.

Kada mu je advokat rekao da može da rakine ugovor, vratio se kući, ali mu Crvena zvezda nije dozvolila raskid. Kako pišu Englezi, od jula 2016. do januara 2017. godine radio je u kafiću, nakon čega se konačno javio niželigaš Veldston i rešio ga ugovora sa crveno-belima.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.