OGLASIO SE MILORAD VUČELIĆ: Svesni smo svojih odgovornosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2023, 11:04

OGLASIO SE MILORAD VUČELIĆ: Svesni smo svojih odgovornosti

Za ponedeljak zakazana sednica Upravongo odbora crno-belih.

Partizan je praktično još jednu sezonu bacio u prazno. Crno-beli su ispšali u Kupu Srbije, u prvenstvu zaostaju 11 bodova za večitim rivalom, a u četvrtak su eliminisani od Šerifa u Beogradu u šesnaestini finala Lige konferencija. Tome je prethodio i protest navijača protiv uprave kluba i u kombinaciji sa eliminacijom od Šerifa dodatno uzburkao strasti u klubu iz Humske. Predsednik kluba Milorad Vučelić zakazao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je za ponedeljak sednicu Upravnog odbora na kojoj će tema biti analiza rezultata i podela odgovornosti, a pre toga se oglasio za ''Sportski žurnal''.

- Teško sam podneo eliminaciju, naravno. Baš kao što sam lepo podneo pobede nad Kelnom... Za ponedeljak sam zakazao Upravni odbor fudbalskog kluba sa temom izveštaj o radu i odgovornosti za rezultate, pa... onda dalje kroz legalne institucije kluba i nikako drukčije. Ali, baš nikako. Budite sigurni da smo svesni svojih odgovornosti i da ću da se suočim s njima. Vrlo uvažavam stav navijača i da sam sa parolama njihovog zadovoljstva suočen bio i onda kad smo osvajali trofeje poput šampionskih titula, duple krune i kupova Srbije, prezimljavanja u Evropi, pobeda nad Kelnom - rekao je Milorad Vučelić za "Sportski žurnal".

Vučelić je naglasio da je finansijska situacija u klubu dobra i da su licence za evropska takmičenja dobijene bez iakvih problema, kao i da su plate redovne

- Što se finansijske situacije u klubu tiče, nju odlikuje najredovnija isplata plata fudbalerima i svim zaposlenim u klubu i stručnom štabu, što sam oduvek smatrao prevashodnim zadatkom uprave. Licence za evropska takmičenja uvek smo redovno i regularno dobijali uz svesrdnu pomoć države, posebno predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Potpune istine radi to kažem i uz iskrenu zahvalnost, ma koliko to i kako smetalo bilo kome. I naredna primanja zaposlenima, kao i igračima, biće u roku namirena. Posebno smo odgovorni što smo ove sezone doneli najviše međunarodnih bodova srpskom fudbalu... Mogli smo i morali mnogo više. To, takođe, zaslužuje i kritiku i odgovornost - zaključio je predsednik crno-belih.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.