OGLASIO SE KAPITEN CRVENO-BELIH: Zna se da li je bilo POZIVA sa Marakane! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2018, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE KAPITEN CRVENO-BELIH: Zna se da li je bilo POZIVA sa Marakane! (FOTO)

U Ljutice Bogdana sklapaju mozaik za evropsku scenu.

Među fudbalerima koje bi na Marakani rado videli u predstojećem prelaznom roku, našao se kapiten Vojvodine Dušan Jovančić. Uprava Crvene zvezde ne krije želju da u svoje redove dovede ofanzivnog vezistu, koji je u superligaškim mečevima pokazao visoke kvalitete.

ZVEZDA IMA NOVI AUTOBUS: Jedan detalj na NJEMU sve je IZNENADIO! (FOTO)

NOVA PROMENA: Zna se kada Zvezda proslavlja titulu pred navijačima
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Istina je, postoji interes, ali o svemu tome kada se završi sezona. Jer, u ovom trenutku zaista ne znam šta će i kako biti dalje. Najpre ću, kao što je red, sesti i razgovarati sa upravom Vojvodine da vidimo imamo li zajedničkih planova. Nismo još pričali tako da zaista nemam ništa konkretno - priznao je Jovančić, kome na kraju sezone prestaju obaveze prema Novosađanima.

MALER: Fudbaler Crvene zvezde zbog povrede završio sezonu

Lale u pretposlednjem kolu čekaju upravo Zvezdu, a vođa tima sa "Karađorđa" nada se nada njegova ekipa neće izgubiti od novog šampiona.

- Želja nam je da Zvezda ne slavi na "Karađorđu". Naravno da respektujemo protivnika, ali protiv Partizana smo, takođe na našem stadionu, pokazali da možemo. Epizoda u Nišu je bila za zaborav i želimo da je što pre "izbrišemo" iz sećanja. Takođe, namera nam je da sada u finišu na što bolji način privedemo prvenstvo kraju i ispravimo sliku - rekao je Dušan Jovančić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.