OGLASIO SE DŽAKA - DA LI ĆE REAGOVATI FIFA? Evo kome je POSVEĆEN dres Jašari

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022, 10:08

OGLASIO SE DŽAKA - DA LI ĆE REAGOVATI FIFA? Evo kome je POSVEĆEN dres Jašari

Švajcarska je ponovo pokazala da je u takmičarskom meču bolja od Srbije.

Fudbalska selekcija Švajcarske je za Srbiju ono što je Huan Martin Del Potro za Novaka Đokovića. Ponovo su kao i u Rusiji u direktnom duelu savladali i izbacili Orlove sa Mundijala.

Naravno, opet je kao i pre četiri godine svoj politički performans imao Granit Džaka. Po završetku meča, Džaka je obukao dres sa brojem 26, na kojem je stajao natpis "Jašari".

- Uopšte nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo politički. Bio je to dres mog saigrača Ardona Jašarija. On je mlad igrač, sa kojim se odlično slažem. Rekao sam da ću, ako dam gol, obući njegov dres - rekao je Džaka.

Ovim odgovorom, Džaka je svakako izbegao eventualne sankcije od FIFA (iako možda i nije), ali svima je jasno na kojeg Jaširija je mislio, iako to nije to ni bitno. Srbija da je pobedila Švajcarsku on ne bi ni smeo da pokaže dres Adema, ups izvinite greška, Ardona Jašarija.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIFA pokreće istragu protiv Džake?

Izvor: B92, 03.Dec.2022

Granit Džaka mogao bi da snosi posledice zbog oblačenja dresa sa imenom "Jašari"...Kapiten Švajcarske je nakon pobede nad Srbijom od 3:2 obukao majicu na kojoj je bilo ispisano prezime koje svi uglavnom vezuju za nekadašnjeg vođu OVK, Adema...Kako prenosi britanski "Ekspres", postoji mogućnost...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.