OGLASIO SE DENVER: Situacija oko Jokića se baš ZAKOMPLIKOVALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 09:12

OGLASIO SE DENVER: Situacija oko Jokića se baš ZAKOMPLIKOVALA

Čekaju povratak Srbina.

Denver Nagetsi sa nestrpljenjem očekuju povratak Nikole Jokića u Sjedinjene Države, a prema rečima generalnog menadžera Kelvina Buta pitanje je trenutka kada će jedan od najboljih NBA centara napustiti Srbiju.

Jokić je nedavno oporavio od koronavirusa i biće na raspolaganju treneru Majku Melounu za završni deo sezone u Orlandu.

!DIO NEGATIVO!

Nikola Jokic basquetbolista de los Nuggets de Denver dio negativo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a la prueba de coronavirus y el equipo ya está buscando como traerlo a Orlando. pic.twitter.com/5VNCJDrwEm

— TV Deportes (@tvsportsoficial) July 9, 2020

- Trenutno pokušavamo da razradimo logistiku. Koliko znam, Nikola nije na putu. Mislim da čeka samo da dobije pravi let i krene u SAD. Mislim da se dobro oseća u vezi sa svojim situacijom i spreman je da krene. Najvažnije da je zdrav - poručio je But i dodao da Nagetsi nisu zabrinuti.

- Ne, uopšte se ne brinemo po pitanju Nikoline dostpunosti u nastavku sezone. Mislim da je Jokić uzbuđen zbog pridruživanja ekipi. Svi shvatamo priliku koju imamo i igrači to žele da iskoriste.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.