OGLASIO SE BOGDAN: Evo u kakvom je stanju OPERISANO koleno! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE BOGDAN: Evo u kakvom je stanju OPERISANO koleno! (FOTO)

Srpski reprezentativac odigrao prvi meč u sezoni.

Dočekali su navijači Sakramento Kingsa da ponovo na parketu vide Bogdana Bogdanovića. Srpski reprezentativac odigrao je prvi meč u ovoj sezoni za Kraljeve, koji su poraženi od Torona (105:114), ali je stručni štab franšize iz Kalifornije obradovao povratak sjajnog šutera, posle dugog odsustva zbog povrede kolena.

SKANDALOZNE REČI: NBA liga kaznila Jokića zbog ove rečenice (VIDEO)

NBA: Jokić promašio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedu, Srbi gubili, Bogdanović ponovo na parketu! Povreda je prošlost (VIDEO)

Thank you Sacramento fans for warm welcome tonight! It’s nice to play in front of you again! 🙌🙌🙌

— Bogdan Bogdanovic (@LeaderOfHorde) November 8, 2018

– Očekivao sam da ću igrati bolje, ali istina nekada može da bude okrutna. Sve je ovo normalno, dugo nisam igrao. Mislio sam da ću biti umorniji. Umor sam osetio tek kada sam igrao osam ili devet minuta u kontinuitetu. Najvažnije je da su noge i kolena dobro. Svakako nisam na 100 % što se tiče fizičke spreme, ali sam zdrav i to je važno. Očekujem da će mi biti potrebno nekoliko utakmica da se vratim u formu. Moji saigrači su to rešili u predsezonskim mečevima - rekao je Bogdanović posle prve utakmice u novom ciklusu.

Podsetimo, Bogdan je povredio koleno u meču kvalifikacija za Mondobasket sa Estonijom. Napustio je parket, a potom podvrgnut operaciji u Njujorku, zbog koje je propustio prvih 11 mečeva Kraljeva.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.